از زمانی که کسب و کار های سنتی رنگی جدید به خود گرفتند و با استفاده از اینترنت، خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه کردند دیگر تعطیلی در بازار و خدمت رسانی، معنایی ندارد. دیگر اکنون تمامی شرکت های خرید و فروش اینترنتی و کسب و کار های آنلاین، رقابت جدی بر سر پردازش سفارش دارند یعنی از زمانی که متقاضی، درخواست دریافت کالا یا خدمت را ثبت می کند، چه مدت زمانی طول می کشد تا سفارش وارد چرخه انجام شود و در نهایت چه مدت زمان طول می کشد تا سفارش به دست مشتری برسد.زمانی که متقاضی کالا یا خدمتی را تقاضا کند، تفاوتی ندارد که چه روزی از هفته یا چه ساعتی از شبانه روز است، کافی است با داشتن اطلاعات کارت بانکی و چندین کلیک ساده، هدایت به درگاه پرداخت اینترنتی (IPG) و در نهایت اقدام به پرداخت الکترونیکی مبلغ، خدمت یا کالای مورد نظر را دریافت کند. علاوه بر همه این مزایا صرفه جویی در وقت، استفاده آسان،آسودگی در پرداخت و پرداخت پاک هم از مهم ترین ویژگی های خرید های الکترونیکی است. حال یکی از شروط اولیه برای داشتن همه این مزایا چیست؟ درست است ابزاری مطمئن مانند یک درگاه پرداخت اینترنتی معتبر. خدمات پرداخت آوانس پی می تواند سایت های کسب و کار اینترنتی را در راستای داشتن یک درگاه پرداخت اینترنتی معتبر یاری کند.
در مقاله قبلی به طور کامل در مورد درگاه پرداخت صحبت شد اما به طور خلاصه برای یادآوری، درگاه پرداخت پورتالی است که از طریق آن با داشتن اطلاعات حساب بانکی می توان عملیات هایی از جمله واریز وجه، انتقال وجه، موجوی حساب، خرید اینترنتی و … را انجام داد. این سدرگاه های پرداخت به دو دسته ی درگاه پرداخت اینترنتی(IPG) و درگاه پرداخت درون برنامه ای تقسیم می شوند.
الزامات داشتن درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
۱-ابتدا باید سایت خود را در زمینه ی فعالیت مورد نظرتان فعال کنید.
۲-در مرحله دوم باید از سایت www.enamad.ir نشان نماد اعتماد الکترونیکی دریافت کنید.
۳-یک حساب بانکی در شعب یکی از بانک های عضو شبکه شتاب داشته باشید.
۴-مدارک هویتی مورد نیاز جهت متقاضیان حقیقی و حقوقی را داشته باشید.
قابلیت درگاه پرداخت اینترنتی (Internet Payment Gateway)
۱- می توان برای هر کسب و کار چندین درگاه راه اندازی کرد.
۲- می توان برای هر پذیرنده چندین شماره شبا تعریف کرد.
۳- پس از پرداخت مشتریان، مبالغ به صورت آنی بین حساب های پیذیرنده ها تقسیم می شود.
۴- امکان پرداخت قبوض
۵- امکان ذخیره شدن شماره کارت های بانکی پر مصرف مشتریان
۶- به هر پرداخت شناسه خاص خود اعطا می شود.
۷- امکان انجام پرداخت درون برنامه ای ( در اپلیکیشن های مختلف)
۸- در صورت نیاز به استرداد وجه، امکان استرداد وجه از هر دو مسیر شتابی و شاپرکی امکان پذیر است.( refund)
۹- امکان پرداخت مستمر برای خرید های تکراری
مزایا
داشتن یک درگاه پرداخت اینترنتی معتبر، هویت و اعتبار زیادی از خدمات شما در ذهن مشتریان می سازد. شرکت طلوع تدبیر با ارائه خدمات درگاه پرداخت اینترنتی معتبر، در این هویت بخشیدن به کسب و کار، حامی شماست.
۱- گزارش های پرداخت را به صورت شخصی سازی شده و آنلاین ارائه می کند.
۲- در صورت نیاز، اکان استرداد وجه به گروهی از مشتریان را ممکن می سازد.
۳- خدمات کاملا رایگان به کلیه پذیرندگان ارائه می دهد.
۴- در صورت تمایل مشتری، اراس پیام کوتاه یا ایمیل برای مشاهده نتیجه تراکنش ارسال می شود.
مراحل دریافت درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
متقاضیان پس از اینکه از داشتن الزامات اولیه داشتن درگاه پراخت اینترنتی اطمینان حاصل کردند، می توانند با پر کردن فرم های شرکت هایی که تحت نظر بانک این خدمات را ارائه می دهند ،به صورت آنلاین، تقاضای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی خود را ثبت کنند و پس از آن می توانند اقدام به گرفتن درگاه پرداخت، در هر یک از بانک هایی که خدمات پرداخت الکترونیکی ارائه می دهد، کنند. این درخواست ابتدا توسط شرکت مورد نظر بررسی می شود و پس از آن بر اساس صلاح دید شرکت مجوز داشتن صادر می شود. شرکت طلوع تدبیر یک از شرکت های صاحب صلاحیت برای ثبت درخواست درگاه پردخت است.
حال نیاز است اطلاعات کمی در مورد درگاه پرداخت آنلاین مستقیم و واسطه بدانیم.
درگاه های پرداخت اینترنتی، به دو دسته درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسطه تقسیم می شوند.
مرسوم ترین حالت ای است که درگاه پرداخت مستقیم داشته باشید. برای این امر داشتن نماد اعتماد الکترونیکی شرطی اساسی است. حالت دوم که درگاه پرداخت اینترنتی واسطه نام دارد، بدون نیاز به نشان نماد اعتبار الکترونیکی امکان پرداخت را برای سایت شما فراهم می کند. روش کار این درگاه ها بدین صورت است که یک سری از شرکت های واسطه، بستر پرداخت اینترنتی را برای کسب و کار شما فراهم می کنند و در ازای خدماتی که به شما ارئه می دهند کارمزد دریافت می کنند. به عنوان یکی از شرکت های واسطه معتبر، می توان شرکت طلوع تدبیر را نام برد که با ارائه خدمات پرداخت امکان دریافت این خدمات را برای مشتریان خود فراهم می کند. دانستن این نکته الزامی است که تسویه حساب در درگاه های واسطه به صورت خودکار نیست.
امتیاز شما به این مطلب